Hella Personeelsdiensten BV

Uitzendbureau Den Haag

Hella Personeelsdiensten BV is een  relatief klein uitzendbureau Den Haag en dat is  haar sterke kant: korte lijnen en snel en adequaat kunnen inspelen op de behoeftes van de klant. Meer dan vijftien jaar is Uitzendbureau Den Haag actief als uitzendorganisatie van ervaren en gemotiveerde werknemers in de sectoren glastuinbouw, planten- en bloemenimport en export. Al jaren lang beschikken wij tot enthousiaste personeel met goede arbeidsmentaliteit. Direct passend personeel voor een laag uurtarief bij Hella Personeelsdiensten BV.

Hella Personeelsdiensten BV  besteedt veel aandacht aan de wensen van personeel inruil voor optimale prestatie bij opdrachtgevers. Onze uitzendkrachten zijn direct beschikbaar en vanwege ons uitgebreide netwerk zijn wij bereid meteen te handelen in het belang van de opdrachtgever. Snel en goed tijdelijk personeel leveren is wat wij voor u kunnen betekenen. Tevens zorgen wij voor comfortabele mobiliteit, waarbij werknemers altijd met auto’s  vertrekken naar opdrachtgevers. Wij streven naar langdurige samenwerking en zorgen voor zowel tevreden opdrachtgevers als personeel.

Schoonmaakbedrijf Den Haag

Hella Personeelsdiensten BV levert ook schoonmaakdiensten aan uiteenlopende zakelijke klanten in regio Zuid-Holland. Van kantoorschoonmaak tot portiekonderhoud kunt u bij Schoonmaakbedrijf Den Haag terecht. Onze schoonmaakmedewerkers zijn direct beschikbaar en zorgen voor een verfrissend en schone ruimte. De werkzaamheden worden naar wens uitgevoerd en kunnen in de ochtend, middag of avonduren gebeuren.

Om onze tarieven aantrekkelijk te houden, worden de schoonmaakwerkzaamheden slim gepland. Zo kunnen zij uw kantoor of dergelijke met een efficiënte en vaste route schoonmaken. Voordat zij daadwerkelijk aan de slag gaan lopen wij eerst met de verantwoordelijke schoonmaakster door het pand heen. Vervolgens bespreken we met u een aantal zaken zoals hoe vaak per week, wat precies en ingaan op de details waar op gelet moet worden tijdens het schoonmaken.

Kijk voor alle zekerheden op: Certificaten van HELLA Personeelsdiensten BV

Voor al uw werkzaamheden in de schoonmaak, glastuinbouw of bloemen- en planten import – export bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor een vrijblijvend offerte kunt u contact opnemen met onderstaand gegevens.

E-mail: Info.hella@gmail.com | Mob: +31 6 24 808 991

Uitzendbureau Den Haag

Tuinbouw, Bloemenveiling en schoonmaak

Zekerheden voor opdrachtgevers

Hella Personeelsdiensten B.V. is lid van:

-NBBU

-VRO