Werkgevers

Uitzendbureau Den Haag

Specialisten in de agrarische sector en schoonmaak!

Een groot voordeel van het inlenen van een uitzendkracht is de flexibiliteit. Uitzendkrachten zijn op afroep inzetbaar en kunnen dan ook dienst treden op gewenste tijden. Hella Personeelsdiensten neemt de werving en selectie van de kandidaat als de volledige administratie voor haar rekening.

Een onderscheid van Hella Personeelsdiensten B.V. met haar concurrenten is niet alleen kennis over personeel en klant in de agrarische sector, maar de scherpe uurtarieven die gehanteerd worden. Uw voordeel is minder kosten voor personeel en tegelijkertijd goed hardwerkend uitzendkracht. Omdat het een relatief klein uitzendbureau is besteden we extra aandacht aan zowel klanten als personeelsleden. Met onze kennis en netwerk zijn wij bereid snel en passend te kunnen inspelen op de wensen/behoeftes van de klant.

Graag willen we zaken doen met volledige zekerheid.

Downloads:

HELLA Personeelsdiensten certificaten

Schoonmaakbedrijf Den Haag

Hella Personeelsdiensten BV levert ook schoonmaakdiensten aan uiteenlopende zakelijke klanten in regio Zuid-Holland. Van kantoorschoonmaak tot portiek onderhoud bent u bij Hella Personeelsdiensten BV aan het juiste adres. Onze schoonmaakmedewerkers zijn direct beschikbaar en zorgen voor een verfrissend en schone ruimte. De werkzaamheden worden naar wens uitgevoerd en kunnen in de ochtend, middag of avonduren gebeuren.

Om onze tarieven aantrekkelijk te houden, worden de schoonmaakwerkzaamheden slim gepland. Zo kunnen zij uw kantoor of dergelijke met een efficiënte en vaste route schoonmaken. Voordat zij daadwerkelijk aan de slag gaan lopen wij eerst met de verantwoordelijke schoonmaakster door het pand heen. Vervolgens bespreken we met u een aantal zaken zoals hoe vaak per week, wat precies en gaan we samen met opdrachtgever in op de details.

Vraag telefonisch of per e-mail een vrijblijvend offerte aan.

24/7 bereikbaar; 06 24 808 991 | E-mail: info.hella@gmail.com

Uitzendbureau Den Haag

Alle soorten schoonmaakwerkzaamheden bij Uitzendbureau Den Haag.