Algemene informatie

Al 20 jaar is Hella Personeelsdiensten B.V. actief in het uitzenden van personeelsleden, voornamelijk in de agrarische sector. Werkzoekende kunnen altijd hun gegevens achterlaten en bij interesse nodigen wij je uit voor een gesprek waar al jou gegevens verzameld moeten worden. Hier worden ook vragen gevraagd en beantwoord om je zo goed mogelijk te informeren over de verwachtingen.

NBBU Cao voor uitzendkrachten
Hella Personeelsdiensten B.V. is sinds 2011  aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen en hanteert de NBBU CAO voor uitzendkrachten. Een exemplaar hiervan kun je downloaden via de site.

Beloningen
Naast je loon wat je elke maand op je bank- of girorekening van ons ontvang, bouw je ook reserveringen op voor vakantiegeld en vakantiedagen. Daarnaast krijg je als medewerker elke maand toeslagen en vakantiedagen uitbetaald.

Vervoer van en naar je werk
Indien je met eigen vervoer naar de werkplek komt, worden jouw reiskosten door ons vergoed. Voor uitzendkrachten zonder eigen vervoer, wordt het vervoer door ons geregeld. Je wordt dan voor het werk op een centrale plek bij jou in de buurt opgehaald en na het werk weer afgezet.

Werkzoekende ?

Hella Personeelsdiensten B.V. is een uitzendorganisatie welke ruim 20 jaar geleden startte in deze branche. Naast het uitzenden van medewerkers in de agrarische sector is Hella Personeelsdiensten B.V. actief in de schoonmaak en schilders werkzaamheden.